Men åh denna app..

Vardagslivet | 2012-09-04 | 22:37:05 Kommentera? » 6 st

Denna jävla blogg app... Laddar upp bilder flera ggr? Ser ni det? Mitt förra inlägg från tvilling öppnis. Flera likadana bilder.. Blir fan tokig på denna jävla app!!

Tvilling dejt

Vardagslivet | 2012-09-04 | 22:34:20 Kommentera? » 1 st

Idag var jag och kidsen på tvilling öppnis som är varje tisdag här i Uppsala. Alice var väldigt mammig från början men sedan kunde hon leka glatt med sin bror och dom andra tvillingarna. Alice var den enda tjejen där! Haha. Isak älskade tvilling öppnis. Jag som trodde att han skulle vara grinig eftersom han sov inget innan vi komm dit men den ungen var vaken sex timmar tills han sov! Han brukar annars hålla sig vaken fyra timmar. Men jisses vad nattningen blev svår.. Han sov en gång idag och det var inte tillräckligt så han var övertrött och vägrade dricka välling. Men till slut så somnade han! :)

Imorgon blir det ett års sprutor för kidsen :/ hoppas de inte får feber eftersom jag ska ha en mamma träff hemma hos mig. Så himla kul att tvillingarna har äntligen fått ett eget rum att jag kan bjuda hit folk utan att det är super trångt! :D kan visa bilder på rummet i något inlägg någon gång :)

Men nu ska jag baka bröd så man har någon frukost imorgon ^^

Hoppas ni har haft en bra dag! :)

Bilder

1+1=4 | 2012-09-03 | 19:39:16 Kommentera? » 4 st

Detta blir bara ett bildinlägg på barnen :)

Äntligen!

Vardagslivet | 2012-09-03 | 19:33:05 Kommentera? » 2 st

Äntligen funkar min blogg app igen! Så nu blir det äntligen inlägg! Buhu har tappat en massa läsare pga det :( men nu är jag tillbaka! :)

Alice gick sina första steg idag! Fem st dessutom! :) min stora flicka jag är så stolt över dig <3
Och de fyllde ju ett år den 17 augusti! :D så nu är twinsen stora <3

Ifall blogg appen börjar krångla igen finns jag varje dg på instagram och Facebook! Har även kik ifall ni har några frågor.
Kik och instagram heter jag mammaems och på facebook heter kg Emma Boman (sök på Uppsala) :)